Υπηρεσιες

Δειτε τις υπηρεσιες μας

Ιστοσελίδες

Δημιουργούμε την ιστοσελίδα σας από την αρχή. Χρησιμοποιούμε πάντα τις τελευταίες τεχνολογίες και πάντα καινούργιο λογισμικό.

E-shop

Δημιουργούμε το e-shop σας από την αρχή, στα μέτρα που το θέλετε. Χρησιμοποιούμε πάντα δικό μας κώδικα και τις τελευταίες τεχνολογίες και το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό.

Custom Solutions

Μπορούμε να σας παρέχουμε παραμετροποιημένες λύσεις για κάθε ανάγκη σας. Ανάλογα με το τι ζητάτε, είμαστε εδώ για να σας παρέχουμε μια ολοκληρωμένη λύση (την εφαρμογή, όνομα χώρου - domain, λύσεις φιλοξενίας και emails κλπ)

Φιλοξενία

Προσφέρουμε λύσεις φιλοξενίας για τις ιστοσελίδες και τα emails σας. Οι υποδομές μας, έχουν δημιουργηθεί και βελτιστοποιηθεί για τις ιστοσελίδες και τα eshop που αναπτύσσουμε, αλλά μπορούμε να βρούμε μια λύση ακριβώς για τα μέτρα σας.

Υποστήριξη / διαχείριση για την εφαρμογή σας

Παρέχουμε υποστήριξη σχεδόν σε όλες τις ιστοσελίδες. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να δούμε μαζί την ιστοσελίδα σας και να βρούμε την λύση που θα εξυπηρετεί καλύτερα εσάς.

Για όλες τις ιστοσελίδες και e-shop που κατασκευάζουμε, παρέχουμε πλήρη υποστήριξη, σε μειωμένη τιμή. Μπορείτε να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες στην επιλογή 'Προϊόντα' ή μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και θα βρούμε την καλύτερη λύση για εσάς.

SSL

Με κάθε πακέτο φιλοξενίας στους server μας, παρέχουμε δωρεάν πιστοποιητικό SSL, προκειμένου όλο το traffic από την ιστοσελίδα σας μέχρι τον τελικό χρήστη, να είναι κωδικοποιημένο.